HOME


TASSEN en BUIDELS

 

 

x
x
x
x
x
x

 

 

Ik maak graag omhullingen voor " de leegte" en schep drumtassen, handtassen, buideltjes en doosjes, kortom alles waar iets anders in kan.
 Als ik een bestelling krijg voor een tas  of drumtas word ik zelf de Leegte, stel ik me af op jouw wens, neem  vorm, materiaalgebruik, technieken, krachtdier of symbolen in me op en word ik het lege vat waarin de Bron haar inspiratie uit kan gieten.
 "Zonder hoofd" maar met een rugzak vol ervaringen en  vaardigheden volg ik de stroom en komen materialen, vormen en beelden vanzelf naar me toe. Zo werk ik het liefste, als ik mijn hoofd er zich mee laat bemoeien, wordt het scheppingsproces stroef en gespannen, begint mijn naaimachine te haperen, breekt de draad steeds af en willen technische oplossingen voor een probleem niet komen.
Na 6 jaar ervaring met het maken van tassen zijn techniek en materiaalkennis  helemaal dienstbaar geworden aan inspiratie en intuïtie. Het werkt! En het vervult me met verwondering en ontzag, want ik ben soms niet meer dan toeschouwer van het scheppingsproces.drumtas6
JAGERSTAS
BUIDELTAS BLAUW ROOD ROND BUIDELTAS ROOD
     


HOME