HOME


MERKABA - KUBUS van METHATRON - STER DODECAËDER - SRI YANTRA

 

 

x
x
x
x
x
x

Vijf jaar geleden zijn Marjolijn en ik begonnen met het opzetten van een tempel voor het Hieros Gamos. In het eerste jaar hebben we oa gebruikgemaakt van de merkaba, flower of life en de Sri Yantra. Het jaar daarna is de 3 voudige merkaba centraal in de tempel komen hangen. De afgelopen maanden is mij diverse malen gevraagd of ik deze symbolen ook voor anderen wil maken. Inmiddels ben ik hiermee begonnen. De energie van deze krachtige symbolen draagt bij aan een energetisch evenwicht van de woon- of werkomgeving.

geomtrische vormen

De Merkaba

merkaba tuin   De Merkaba is een heilige geometrische vorm die gevonden kan worden binnen de  Flower of Life door een aantal specifieke punten met elkaar te verbinden. Zo ontstaat een driedimensionale vorm die bestaat uit twee in elkaar grijpende tetraëders. De tetraëder met de punt naar de hemel gericht staat voor de mannelijke energie, de tetraëder met de punt gericht naar de aarde vertegenwoordigt de vrouwelijke energie. Met hun samenkomen symboliseren ze de vereniging van tegenstellingen, kosmisch en aards, mannelijk en vrouwelijk, innerlijk en uiterlijk, boven en beneden, etc. en herstellen ze de oorspronkelijke eenheid.

Deze heilige geometrische vorm wordt ook in ieder van ons gevormd, want ze komt tot stand na de conceptie, als de eerste cel zich gaat delen en zich vermenigvuldigt totdat er acht oorspronkelijke cellen gevormd zijn. Deze groeperen zich in de vorm van een Merkaba, waarna ze zich verder opnieuw delen. De Merkaba bevindt zich ook rond ieder menselijk lichaam in een energetische vorm, het is een opening naar een hoger bewustzijn. Door de energie van de Merkaba voelen kan je je bewust worden van haar werking binnen en op jouw energieveld.

De drie elkaar omvattende Merkaba´s symboliseren het innerlijke, het uiterlijke en het kosmische heilig huwelijk.

 

merkabamerkaba cora merkaba aniet

merkaba lamp zwart merkaba lamp goud

 

De Merkaba's zijn gemaakt door middel van hardsolderen. Ze zijn in diverse maten leverbaar.

Prijs voor bovenstaande merkaba is € 105,- De grootste is 20 cm breed.

De prijs van de merkaba lamp is 80,- (inclusief lamp). Deze lamp is 25 cm breed.

Voor andere maten bel voor informatie 06-33891749 of mail Ton

 

Sterdodecaëder

Het Christusbewustzijn is een staat van "zijn", waarin het "goddelijke" wat in ieder mens aanwezig is (en waar liefde) centraal staat en tot uiting komt. Het is universeel, dus voor ieder mens, het beperkt zich niet tot het Christendom." Het Christusbewustzijn is de vorm van het bewustzijn die iedere ziel nodig heeft om haar geboorterecht van de vrije wil op het juiste, niet schadelijke manier in de samenleving toe te passen. Alle zielen die in dit bewustzijn verkeren, weten vanuit hun hart wat goed en wat slecht, wat juist en wat verkeerd in hun handelen is.

ster dodecaeder1 ster dodecaeder2

 

De Sterdodecaëders zijn in diverse maten leverbaar.

Prijs van bovenstaande Sterdodecaër is € 125,- Deze is 22 cm doorsnee. Voor andere maten bel voor informatie 06-33891749 of mail Ton

 

Kubus van Methatron

Methatron wordt geassocieerd met de Merkaba, de hemelse wagen van GOD. Het voertuig van de merkaba wordt tegenwoordig gezien als de hoogste vorm van de heilige geometrie. Deze energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Hij maakt kennis, helderheid en inzicht mogelijk. Metatron laat ons belemmerende blokkades zien wat ons tegenhoudt en laat ons verschillende wegen zien en de gevolgen hiervan.

 

methatron2

De Kubus van methatron is in diverse maten leverbaar.

Prijs is € 95,- Deze is 15 cm doorsnee. Voor andere maten bel voor informatie 06-33891749 of mail Ton

 

Sri Yantra

Sri yantra   De Sri Yantra is een eeuwenoud symbool voor eenwording en harmonie, het trekt een grote hoeveelheid heling en licht aan. Eeuwenlang hebben mensen dit bijzondere symbool gebruikt voor het verhogen van het bewustzijn. Want wijsheid is een grote bron van rijkdom, in materiële en geestelijke vorm.

 

Deze kost € 115,- en is 45 cm breed. Voor andere maten bel voor informatie 06-33891749 of mail Ton

 

HOME