HOME


IETS OVER MIJ

 

x
x
x
x
x
x

Marjolijn van den Bersselaar

Lookertstraat 1a
5271 VC Sint-Michielsgestel
073-5514016

Mail mij voor meer informatie

marjolijn

 


Na mijn opleiding aan de Academie voor beeldende Kunsten heb ik een creatief pad gelopen met diverse vormen waarin ik mezelf kon uiten, zoals etaleuse, poppenmaakster en speelster, kleurenadviseuse voor kleding en in- en exterieur van woningen, exposities, etc.

Parallel aan dit pad liep een spiritueel pad waarop ik op zoek was naar antwoorden op voor mij belangrijke levensvragen.

Na het lezen van “de ontembare vrouw” van Clarissa Pinkola Estes zijn beide paden dichter naast elkaar gaan lopen en zijn ze uiteindelijk versmolten tot één pad. Het boek en mijn opleiding tot priesteres bij Wilde Wijze Vrouw hebben er toe bijgedragen dat ik de verbinding met het goddelijk vrouwelijke weer  kon en durfde te herstellen. Het pad dat ik verder loop is Haar pad, net zo goed als het mijne.

Het maakt niet zoveel meer uit wat ik doe, belangrijker is geworden waar vanuit en hoe ik het doe. Als ik me verbind met de Bron worden al mijn handelingen en mijn zijn van daaruit gekleurd, gevoed en gedragen.

Ik schep vanuit de grote Leegte, graag leegte, d.w.z. lege ruimtes waar iets in kan, zoals drumtassen, handtassen, buideltjes en doosjes. Lege ruimtes waarmee anderen hun dierbare en spirituele voorwerpen kunnen  omhullen.

In mijn rol als begeleidster van een Rode Tent hoop ik de leegte in mezelf nog meer toe te kunnen laten waardoor ik de ontvankelijke en onbevooroordeelde ruimte kan zijn waarin ik andere vrouwen werkelijk kan ontmoeten en onze verbinding kan
vieren.